Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Emelkedik az átlagbér Zentán - Új befektető a láthatáron

2021.04.07
21:50
2021.04.08
12:48
Forrás
Pannon RTV
Emelkedtek az átlagbérek Zentán. A Tisza-menti község nem csak Szabadkát előzi meg a mintegy 58 ezer dináros januári átlagbérrel, hanem az észak-bánáti régió éllovasa is, hiszen Nagykikindát is megelőzi.

Zenta gazdaságáról Sztantity Szebasztián beszélt a Közügyekben. A Községi Tanács gazdasággal megbízott tagja azt is elmondta, hogy a legjelentősebb munkaadók jó gazdasági eredményeket tudtak megvalósítani az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően a béreket is emelték. 

Zenta
átlagbér
befektető
Sztantity Szebasztián

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!