Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Energiahatékonyság növelésére írtak ki pályázatot Zentán

2021.08.25
13:13
2021.08.25
17:07
Forrás
Pannon RTV
Megjelentette az energiahatékonyság növelésére irányuló pályázatot a lakosság részére a zentai önkormányzat.

A polgárok pályázhatnak a falak, tetők hőszigetelésére szolgáló anyag beszerzésére és beépítésére, műanyag nyílászárók cseréjére, valamint a földgáz üzemeltetésű kazánok beszerzésére és beszerelésére. A pályázat szeptember 14-ig tart nyitva a Zenta községbeli polgárok számára.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „A minisztérium jóváhagyta a potenciális kivitelezőket, akik a honlapunkon fent vannak és tulajdonképpen ezeknek az árajánlataival jelentkezhetnek a polgárok, az általunk most megjelentetett pályázatra. Ebbe a programba a zentai önkormányzat maximális energiát fektetett be, hiszen egy új kezdeményezésről van szó országos szinten, hiszen ilyen pályázat Szerbiában még nem volt.”

Zenta
energetika
pályázat

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően