Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Energiahatékonysági pályázat Zentán

2021.09.06
12:50
2021.09.06
15:41
Szeptember 14-éig jelentkezhetnek a lakosok az energiahatékonysági pályázatra Zenta községben.

Kazáncserére, a lakórészek nyílászáróinak cseréjére, valamint a hőszigetelésre is pályázhatnak az érdekeltek. A keretösszeg 5 millió dinár. További információk a www.zenta-senta.co.rs oldalon találhatóak.

Sztantity Szebasztián, gazdasággal és idegenforgalommal megbízott tag, Zenta KT: „Gyakran felmerült kérdésként, hogy amennyiben nincs használatbavételi engedély, de van legalizációs végzés, akkor a legalizációs végzés is jó. Tehát ezek a dokumentumok nem kiegészítő dokumentumok, hanem egymást felválthatják, illetve más olyan az adott időben hatályos igazolás és dokumentum, ami azt igazolja, hogy az épület biztonságos és használható lakhatási célokból, amiket akkor adtak ki, amikor ez releváns volt. Arra kérek mindenkit, hogy vegyék figyelembe, hogy utófinanszírozást a pályázatnál nem tudunk nyújtani.”

Zenta
pályázat
energiahatékonyság

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű