Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Energiahatékonysági pályázat Zentán

2021.09.06
12:50
2021.09.06
15:41
Szeptember 14-éig jelentkezhetnek a lakosok az energiahatékonysági pályázatra Zenta községben.

Kazáncserére, a lakórészek nyílászáróinak cseréjére, valamint a hőszigetelésre is pályázhatnak az érdekeltek. A keretösszeg 5 millió dinár. További információk a www.zenta-senta.co.rs oldalon találhatóak.

Sztantity Szebasztián, gazdasággal és idegenforgalommal megbízott tag, Zenta KT: „Gyakran felmerült kérdésként, hogy amennyiben nincs használatbavételi engedély, de van legalizációs végzés, akkor a legalizációs végzés is jó. Tehát ezek a dokumentumok nem kiegészítő dokumentumok, hanem egymást felválthatják, illetve más olyan az adott időben hatályos igazolás és dokumentum, ami azt igazolja, hogy az épület biztonságos és használható lakhatási célokból, amiket akkor adtak ki, amikor ez releváns volt. Arra kérek mindenkit, hogy vegyék figyelembe, hogy utófinanszírozást a pályázatnál nem tudunk nyújtani.”

Zenta
pályázat
energiahatékonyság

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.