Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Energiatakarékos világítás a zombori Mostonga sportcsarnokban

2021.04.01
17:35
Forrás
Közlemény
8 millió 380 ezer dinárral támogatja a tartomány a zombori Mostonga sportcsarnok fénytechnikájának cseréjét.
vojvodina.gov.rs

Erről Dane Basta ifjúsági és sporttikár állapodott meg a nyugat-bácskai város polgármesterével, Antonio Ratkovićtyal. A befektetés lehetővé teszi, hogy a sportcsarnokban megfelelő körülmények között mérkőzzenek a meg a sportolók, ami mellett a megoldás még energiatakarékos is. A polgármester elmondta, hogy a szükséges munkálatokat nyáron tervezik elvégezni, és előreláthatóan már ősszel birtokba tudják venni a sportolók és a polgárok a modernizált épületet. Dane Basta megtekintette a városi stadion fitneszközpontját is, amelynek felszereléséhez a tartomány 2 millió 160 ezer dinárral járult hozzá.

vojvodina.gov.rs
Zombor
Mostonga sportcsarnok
világítás
energiatakarékos
fénytechnika
Dane Basta
Antonio Ratković

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.