Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Évértékelő sajtótájékoztatót tartott Fejsztámer Róbert

2021.09.22
13:19
2021.09.22
16:11
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa polgármestere elmondta, a párt politikusai, intézményvezetői nagyban hozzájárultak az elmúlt egy évben megvalósult községbeli beruházásokhoz, programokhoz.

Az oktatást illetően több faluban is elindult a napközi, valamint több iskola, óvoda kisebb-nagyobb felújításon esett át. Továbbá több IPA-projektben is részt vesz Magyarkanizsa. Ami a sportot illeti, megnyílt a Vajdasági Birkózóakadémia, valamint az adorjáni futballpálya is nemrégiben elkészült. Az elmúlt egy évben elkészült a szennyvíztisztító, de új út épült ki Völgyes és Tóthfalu között is - számolt be róla a polgármester.

Pannon RTV

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa (VMSZ): „Idegenforgalom szempontjából pedig a Tisza-partot erre a 3-4 hónapos szezonra felújítottuk és megerősítettük, hogy ki tudja szolgálni azokat a turistákat, akik ide látogatnak Magyarkanizsára, másrészről pedig így a szezon lezárása után elindítjuk azt a pályázatot, amit előzőleg nyertünk az idegenforgalmi minisztérium részéről. Ez egy 3 millió dináros beruházás, amin keresztül felújítjuk a töltésen lévő ülőalkalmatosságokat, világítótesteket és szemeteskukákat.”

Fejsztámer Róbert
évértékelő

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.