Ugrás a tartalomra
TANJUG/ JAROSLAV PAP

Exit helyett a Dunában kötött ki

2021.07.10
16:47
2021.07.10
16:58
Forrás
RTV
A Dunába esett egy külföldi állampolgár Újvidéken, a Péterváradi vár felé haladva.

A csendőrségi búvárok beavatkozásának köszönhetően gyorsan kimentették a folyóból. A mentősök a helyszínen egészségügyi ellátásban részesítették, majd elszállították a Vajdasági Klinikai Központba. A férfi vélhetően az Exitre érkezett a városba.

Duna
Újvidék
külföldi
búvár
EXIT

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.