Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Februárig forgalomkorlátozás a szabadkai Harambašić utcában

2020-08-13
17:09
Forrás
Közlemény
A szennyvízcsatorna-hálózatot bővítik a Harambašić utcában, ezért vezetik be a forgalomkorlátozást.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a szabadkai Harambašić utcában holnaptól kezdődően egészen jövő év február közepéig - tájékoztat a Városi Közigazgatási Hivatal.

Az útlezárás a Makszim Gorkij utcától a Zombori útig húzódó szakaszra vonatkozik. Az utcában a szennyvízcsatorna-hálózatot bővítik. A kivitelező kötelessége zavartalan átjárást biztosítani az utca lakóinak a munkálatok kivitelezése idején - írják a közleményben.

forgalomkorlátozás
Szabadka
Harambašić utca
szennyvízcsatorna
szennyvízcsatorna-hálózat
bővítés

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.