Ugrás a tartalomra
Foto Nino

Fejlesztési lehetőségekről Mórahalom polgármesterével

2021.08.19
12:35
2021.08.19
12:57
Forrás
Facebook/Dr. Pásztor Bálint
Nógrádi Zoltánnal, Mórahalom polgármesterével a városvezetés kulisszatitkairól és a régió fejlesztési lehetőségeiről folytatott eszmecserét dr. Pásztor Bálint Szabadkán.

A városi Képviselő-testület elnöke Facebook bejegyzésében arról írt, hogy Nógrádi 27 éves polgármesterségének köszönhetően a kisváros nemzetközi szinten is elismert központtá vált. Pásztor szerint nem csoda, hogy a választók bizalmat szavaztak Nógrádinak, és eddig fél életét ebben a pozícióban töltötte, és több mandátumban a magyar Országgyűlés képviselője is volt. Dr. Pásztor Bálint arról is írt, hogy más mellett a tettrekészség és a lokálpatriotizmus köti össze kettejüket. Szabadkának és Palicsnak újra a térség egyik központjává kell válnia, ezért dolgozunk folyamatosan - zárta sorait a szabadkai VKT elnöke.

Szabadka
Mórahalom
polgármester
Nógrádi Zoltán

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.