Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A fejlesztési stratégia módosítását véleményezhetik a magyarkanizsaiak

2018-05-17
14:44
2018-05-17
19:58
Forrás
Pannon RTV
Szerdán este a magyarkanizsai városházára várták a polgárokat, akik papíralapú, de online kérdőíveken is véleményt mondhattak a módosításokról, de új javaslatokat is tehettek.

Lakossági fórumokon fejthetik ki véleményüket a magyarkanizsai polgárok a község 2011 és 2020 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiájának módosításáról.  

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere elmondta, hogy 2020-ig elsősorban az idegenforgalmi projektek megvalósulására helyezik a hangsúlyt. „Benne maradnak olyan dolgok, amelyek lehet, hogy nagy horderejűnek tűnnek. Itt most az idegenforgalom kapcsán benne maradt például a fürdőfejlesztés, benne maradt a Vigadó is. Én nagyon bízom benne, hogy az elkövetkező kétéves periódusban legalább hozzá lehet kezdeni ezekhez a fejlesztésekhez. Benne volt például a Tisza-partnak is a rendbetétele, amit messze túlteljesítettünk, mint ahogy azt terveztük 10 évvel ezelőtt, vagy például benne voltak a sportobjektumok fejlesztései, amiket akkor még nem is gondoltuk, hogy ekkora mértékben és ilyen mennyiségben meg tudunk majd valósítani.”

stratégia
fejlesztés
közvita

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.