Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A fejlesztési stratégia módosítását véleményezhetik a magyarkanizsaiak

2018-05-17
14:44
2018-05-17
19:58
Forrás
Pannon RTV
Szerdán este a magyarkanizsai városházára várták a polgárokat, akik papíralapú, de online kérdőíveken is véleményt mondhattak a módosításokról, de új javaslatokat is tehettek.

Lakossági fórumokon fejthetik ki véleményüket a magyarkanizsai polgárok a község 2011 és 2020 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiájának módosításáról.  

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere elmondta, hogy 2020-ig elsősorban az idegenforgalmi projektek megvalósulására helyezik a hangsúlyt. „Benne maradnak olyan dolgok, amelyek lehet, hogy nagy horderejűnek tűnnek. Itt most az idegenforgalom kapcsán benne maradt például a fürdőfejlesztés, benne maradt a Vigadó is. Én nagyon bízom benne, hogy az elkövetkező kétéves periódusban legalább hozzá lehet kezdeni ezekhez a fejlesztésekhez. Benne volt például a Tisza-partnak is a rendbetétele, amit messze túlteljesítettünk, mint ahogy azt terveztük 10 évvel ezelőtt, vagy például benne voltak a sportobjektumok fejlesztései, amiket akkor még nem is gondoltuk, hogy ekkora mértékben és ilyen mennyiségben meg tudunk majd valósítani.”

stratégia
fejlesztés
közvita

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.