Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A fejlesztési stratégia módosítását véleményezhetik a magyarkanizsaiak

2018-05-17
14:44
2018-05-17
19:58
Forrás
Pannon RTV
Szerdán este a magyarkanizsai városházára várták a polgárokat, akik papíralapú, de online kérdőíveken is véleményt mondhattak a módosításokról, de új javaslatokat is tehettek.

Lakossági fórumokon fejthetik ki véleményüket a magyarkanizsai polgárok a község 2011 és 2020 közötti időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiájának módosításáról.  

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere elmondta, hogy 2020-ig elsősorban az idegenforgalmi projektek megvalósulására helyezik a hangsúlyt. „Benne maradnak olyan dolgok, amelyek lehet, hogy nagy horderejűnek tűnnek. Itt most az idegenforgalom kapcsán benne maradt például a fürdőfejlesztés, benne maradt a Vigadó is. Én nagyon bízom benne, hogy az elkövetkező kétéves periódusban legalább hozzá lehet kezdeni ezekhez a fejlesztésekhez. Benne volt például a Tisza-partnak is a rendbetétele, amit messze túlteljesítettünk, mint ahogy azt terveztük 10 évvel ezelőtt, vagy például benne voltak a sportobjektumok fejlesztései, amiket akkor még nem is gondoltuk, hogy ekkora mértékben és ilyen mennyiségben meg tudunk majd valósítani.”

stratégia
fejlesztés
közvita

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.