Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Féláron lehet csatlakozni a szabadkai földgázhálózatra

2019-05-09
11:19
2019-05-09
11:26
Forrás
Szabadkai Magyar Rádió
Május 15-től kedvezményes áron lehet rákapcsolódni a szabadkai földgázhálózatra - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak Kern Sólya Mária.

A Szabadkai Gázművek ügyvezető igazgatója elmondta: a rácsatlakozás árának felét a vállalat állja, a fennmaradó összeget - ami mintegy 50 ezer dinár - az igénylőnek kell kifizetnie. Kiemelte: ebben az évben mintegy 300 kedvezményes bekötésre van lehetőség. Az illetékes kifejtette, azért nagy az érdeklődés, mert az energiahordozó ára 2016 júniusa óta változatlan, azaz mintegy 33 dinár köbméterenként.

Május 15-től telefonon kaphatnak időpontot azok, akik rácsatlakoznának a rendszerre. Ehhez a 0800-100-202-es ingyenesen hívható számot kell majd tárcsázni.

Szabadkai Gázművek
Kern Sólya Mária
gázhálózat

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.