Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Felkészült a téli szolgálatra a törökbecsei Komunalac közvállalat

2020-11-26
12:48
Forrás
Pannon RTV
A cég 2017-től a törökbecsei és a kumáni utak tisztítása mellett a Beodra-Karlova-i, valamint a bocsári utakról is gondoskodik, ami összesen 150 kilométeres útszakaszt jelent.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Az illetékesek azt ígérik, hogy idén még sikeresebben, gyorsabban látják majd el a feladatkört, mivel a közvállalat gépparkja két-két sószórásra alkalmas tehergépkocsival és markológéppel, több kézi hófúvóval, valamint három traktorral rendelkezik. Ez utóbbiak közül egy nagyobb kapacitásút 4.500.000 dinárért tavaly vásároltak meg. 

Pannon RTV/Zséli Ágnes

Mivel az előző év téli hónapjaiban nem volt szükség nagyobb beavatkozásra, a vállalat udvarában 50 tonna só és ugyanennyi zúzott kő maradt, azonban mindehhez húsz-húsz tonnányit vásárolnak még. A bánáti település központjában lévő park, valamint a közintézmények előtti gyalogjárdák takarításáról az időjárási viszonyoktól függően tíz alkalmazott gondoskodik majd.

Törökbecse
Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat

Most

16:26, Frissítve: 16:38

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.