Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felmentések és kinevezések a zentai KKT napirendjén

2020-08-28
11:15
2020-08-28
16:47
Forrás
Pannon RTV
Rendkívüli ülést tartott a Községi Képviselő-testület.

Személyi kérdésekről és bizottsági kinevezésekről döntött a zentai Községi Képviselő-testület mai rendkívüli ülésén. Felmentették tisztségéből a Szociális Védelmi Központ és a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ igazgatóbizottságának elnökét. Mindkettőjüket helyi képviselővé választották, ez a pozíció pedig összeférhetetlen az igazgatóbizottsági tisztségekkel. Ezért volt szükség a váltásra. A zentai KKT most ülésezett egyébként másodszor az új összetételében.    

Rácz Szabó Márta, alelnök, KKT, Zenta (VMSZ): „A mai ülés sürgőssége azért volt indokolt, mivel a múltkori ülésen a tisztségviselők ki lettek nevezve, és a fizetésüket meg kell határozni, a fizetési koeficiensüket, és ezért volt indokolt a káderügyi bizottsági sürgősséggel való kinevezése. Stojkov Igor és Burány Hajnalka pedig érdekösszetűzésben volt a korrupcióellenes bizottság szerint, mivel két intézményben igazgatóbizottsági tagok, vagyis elnökök voltak, és az ezekről a funkciókról való lemondásukat kellett indokolnunk és elfogadnunk.”

Zenta
kkt
ülés

Most

15:51, Frissítve: 17:34

1545-tel nőtt a fertőzöttek száma Szerbiában

Újra negatív rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma Szerbiában, Szabadkán is emelkedett a kórházban kezelt koronavírusos páciensek száma, Vajdaság területén pedig 212 újabb koronavírusos beteget regisztráltak.

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.