Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felmondták a topolyai hotel átépítésére megkötött szerződést

2023.02.02
12:34
2023.02.02
12:44
Forrás
Magyar Szó
Az egykori topolyai hotel átépítésére megkötött szerződés felmondására kényszerültek - áll a topolyai Községi Művelődési Ház közleményében.

Az indoklás szerint a munkálatok kivitelezésére szerződött cég nem követi a munkálatok szerződésben foglalt ütemtervét és nem teljesíti kötelezettségeit, a szerződésben foglalt áron nem vállalja annak folytatását és befejezését. Ezt pedig decemberben közölte az illetékesekkel. Az új közbeszerzési eljárás után a munkálatok idén folytatódhatnak, a projekt befejezéséhez szükséges pénzeszközök rendelkezésre állnak. Az átépítés javarészt a Magyar Kormány támogatásából valósul meg, míg a hiányzó összeget Topolya Község költségvetéséből fedezzük - olvasható a topolyai Községi Művelődési Ház közleményében.

Topolya
topolyai hotel
szerződésbontás
szerződés

Most

15:02, Frissítve: 16:18

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:18

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.