Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Felmondták a topolyai hotel szerződését - Mikor folytatódnak a munkálatok?

2023.02.06
21:14
2023.02.07
07:57
Forrás
Pannon RTV
Szatmári Adrián volt a Közügyek vendége.

A topolyai hotel átépítési munkálataival megbízott cég nem követte a szerződésben foglalt ütemtervet és a szerződésben foglalt áron nem vállalta annak folytatását, ezért az önkormányzat szerződést bontott vele - nyilatkozta a Közügyekben Szatmári Adrián. A topolyai polgármester elmondta, hogy az önkormányzat érvényesítette a banki garanciát, így a kifizetett eszközök jelentős része ismét rendelkezésre áll. A maradék összegért és a késedelemért pedig pert indítanak.

Az új közbeszerzési eljárás után a munkálatok idén folytatódhatnak, mivel a projekt befejezéséhez szükséges pénzeszközök rendelkezésre állnak - tette hozzá Szatmári Adrián. Elmondása szerint a hotel átépítése jövőre fejeződhet be.

Topolya
Szatmári Adrián

Most

15:02, Frissítve: 16:18

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:18

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.