Ugrás a tartalomra

Felújítás miatt fennakadás lehet a vízellátásban Magyarkanizsán

2020-04-08
11:42
Forrás
Közlemény
A vízhálózaton végzett felújítások miatt április, május és június folyamán hosszabb-rövidebb ideig fennakadások lehetnek a vízellátásban.

A horgosi Tisza Menti Vízművek értesíti a lakosságot, hogy Magyarkanizsán a munkálatok alatt nyomásingadozás is bekövetkezhet, valamint az ivóvíz zavarossá válhat. A vízellátásban előforduló zavarok a Hunyadi János utcában és annak környékén lesznek érzékelhetők, amelyet az illetékesek igyekeznek a körülményekhez mérten a legrövidebb időn belül elhárítani. Az ügyfélközpont telefonszáma: 024/792 050.

Magyarkanizsa
vízellátás
fennakadás
felújítás
Tisza Menti Vízművek

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.