Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Felújíthatják a szabadkai Városházát

2019-02-06
16:10
2019-02-06
16:15
Forrás
Magyar Szó
Készül a helyreállítás tervdokumentációja - nyilatkozta a Magyar Szónak Silling Léda, a szabadkai Községközi Műemlékvédelmi Intézet igazgatója.

Szavai szerint a tetőszerkezet nagyon megviselt, a padlástér pedig nagyobb esőzések után beázik. Itt sürgős munkálatokra lenne szükség. A városvezetés már megtette a kellő lépéseket, hogy a Városháza felújításának projektdokumentációja elkészüljön. A Városháza esetében több mint harmincezer négyzetméteres felületről van szó - részletezte az igazgató és hozzátette, az elkövetkező időszakban a nyílászárók cseréjét is el kell majd végezni. Azt, hogy mikor kezdődhet a felújítás, még nem lehet tudni - szögezte le.

Szabadka
Városháza
felújítás

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.