Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel, Archívum

Felújítják a szabadkai Naša radost konyháját

2019-04-09
14:04
Forrás
subotica.com
Az intézmény központi konyhájában naponta mintegy 12 ezer ételt készítenek. A munkálatok három fázisban zajlanak majd és a tervek szerint április 22-én el is kezdődnek.

Az építkezés ideje alatt a Sever gyár konyhájából látják el az óvodások étkeztetését. Veljko Vojnić, az intézmény technikai igazgatója azt mondta, a munkálatok végén, vagyis körülbelül egy év alatt egy teljesen korszerű, modern és az európai standardoknak megfelelő konyha épül ki. 

Szabadka
Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény

Most

08:04, Frissítve: 08:19

Szerbia több városában is tüntettek

Péntek este Szerbia több településén is utcára vonultak a polgárok. Belgrádban ismét megpróbáltak betörni a parlament épületébe, a rendőrség és a tüntetők között összecsapások voltak.
20:06, Frissítve: 20:48

Nyugdíjas Adagio

Üdítő, könnyed slágerekkel szórakoztatta a közönséget az Adagio kórus, amelynek tagjai kivétel nélkül szabadkai nyugdíjasok.
19:58, Frissítve: 21:42

Tüntetés Újvidéken

A 021 helyi hírportál szerint a 18 órakor kezdődött demonstráció résztvevői transzparenseikkel békésen menetelnek a város utcáin, azt skandálják, hogy „mondjanak le”.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.