Ugrás a tartalomra
Felújított tornateremben sportolhatnak a zentai iskolások
Pannon RTV

Felújított tornateremben sportolhatnak a zentai iskolások

2017-11-21
17:34
2017-11-22
14:33
Átadták rendeltetésének a zentai November 11. Általános Iskola felújított tornatermét. A felújítás teljes összege mintegy 4 millió 700 ezer dinár volt.

A munkálatokat június végén kezdték meg és a közelmúltban fejezték be. Urbán Zsuzsanna, igazgató, Stevan Sremac Iskola: „A parkettázás volt a fő munkálat, de mire felszedtük a régi parkettát, utána alatta kibetonozták. Azután a parkettalerakás, tehát a parketta alatt is a megfelelő fóliázások, stb, szivacs, és utána lakkozás, nem tudom hány réteg.”

A felújítás mintegy 4 millió 700 ezer dinárból valósult meg, amelyből 3 millió 900 ezer dinárt a Tartományi Ifjúsági és Sporttitkárság, míg 800 ezer dinárt a Zentai Önkormányzat biztosított. Vladimir Batez, tartományi ifjúsági titkár: „Ez a mi célunk és a következő időszakban is arra törekszünk, hogy támogatásokon keresztül megteremtsük az alapokat elsősorban az iskolákban a minőségi testnevelési oktatáshoz, valamint ami magát a sportot illeti, a minél jobb feltételeket a sportolóinknak.”

Zenta önkormányzata az elmúlt pár évben is, és a jövőben is szeretne odafigyelni a község iskoláinak állapotára. Ceglédi Rudolf, polgármester, Zenta: „Ebben a November 11. iskolában a múlt évben felújítottuk a vizes gócokat, 3-4 évvel ezelőtt pedig a Thurzó Lajos iskolában a tornatermet újítottuk fel, az idén pedig itt, a November 11. Általános Iskolában sikerült szintén a tornatermet felújítanunk.”

A következő ilyen jellegű projekt a felsőhegyi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola tornatermének a teljes felújítása lesz, amit a jövő évben szeretnének megkezdeni.

Zenta
tornaterem
felújítás
iskola

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.
Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.