Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fenyő Miklós koncertezik Szabadkán

2021.07.22
13:03
2021.07.22
14:45
Forrás
Facebook
Szeptember másodikán a város főterén lép majd fel.

A hírt dr. Pásztor Bálint, a Városi Képviselő-testület elnöke tette közzé hivatalos Facebook-oldalán. Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek - olvasható a bejegyzésben.

Az este folyamán felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány - olvasható a Facebookon. Fenyő Miklós több mint 50 éve áll a zenei pályán és több mint 400 dala született már. A magyarországi énekes egyben előadóművész, dalszerző, szövegíró, rock and roll énekes, zenekarvezető, és billentyűs.

Hosszabb kényszerszünet után idén nyáron ismét koncertezik, Szabadka is az egyik állomása lesz. Szabadka város napját szeptember 1-jén ünneplik, ezzel emlékezvén 1779. szeptember 1-jére, amikor Szabadka elnyerte a szabad királyi város rangot.

Fenyő Miklós
Szabadka
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.