Ugrás a tartalomra
Tömeg a téren
Pannon RTV

Fergeteges koncerttel zárult Szabadka város ünnepe

2018-09-02
08:10
2018-09-02
17:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton egész nap színes program várta a városba látogatókat Szabadkán.
Érkezik a közönség a koncertre

Szabadka város ünnepének alkalomból már hét közben is több rendezvényt tartottak. A hét utolsó előtti napján több oktatási intézmény, művelődési egyesület és civil szervezet mutatkozott be. Dragan Tomanović: „A legjobb, hogy mindig történik valami. Fontos, hogy vendégeket hívnak. Az Etnofesztivált és a Dužijancát is megtartották, jó zenei programokkal. Lényeges, hogy követik a fontosabb szokásokat.”

Sétáló emberek

Az esti koncert előtt fél órával már jókora tömeg várta a kezdést. A kilátogatók mindenféle étel-ital különlegességek közül választhattak. Sarić Béla: „Jók a programok, látom, hogy sok ember van, ami azt jelenti, hogy ők is elégedettek. Szóval nem lehet kifogásom.”

Koncert

A város napja alkalmából rendezett koncertsorozat utolsó felvonása Željko Vasić fellépése volt a Szabadság téren felállított nagyszínpadon. A népszerű énekes egészen éjfélig szórakoztatta a közönséget.

A közönség

Akik még a koncert után sem bírtak táncos lábukkal, ellátogathattak a Corvin Mátyás sétányra, ahol utcai buli várta a partiarcokat. Az idei városnapi ünnepségsorozat a vasárnapi második Szabadkai Félmaratonnal zárul.

Szabadka
koncert
ünnep

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.