Ugrás a tartalomra
Tömeg a téren
Pannon RTV

Fergeteges koncerttel zárult Szabadka város ünnepe

2018-09-02
08:10
2018-09-02
17:57
Forrás
Pannon RTV
Szombaton egész nap színes program várta a városba látogatókat Szabadkán.
Érkezik a közönség a koncertre

Szabadka város ünnepének alkalomból már hét közben is több rendezvényt tartottak. A hét utolsó előtti napján több oktatási intézmény, művelődési egyesület és civil szervezet mutatkozott be. Dragan Tomanović: „A legjobb, hogy mindig történik valami. Fontos, hogy vendégeket hívnak. Az Etnofesztivált és a Dužijancát is megtartották, jó zenei programokkal. Lényeges, hogy követik a fontosabb szokásokat.”

Sétáló emberek

Az esti koncert előtt fél órával már jókora tömeg várta a kezdést. A kilátogatók mindenféle étel-ital különlegességek közül választhattak. Sarić Béla: „Jók a programok, látom, hogy sok ember van, ami azt jelenti, hogy ők is elégedettek. Szóval nem lehet kifogásom.”

Koncert

A város napja alkalmából rendezett koncertsorozat utolsó felvonása Željko Vasić fellépése volt a Szabadság téren felállított nagyszínpadon. A népszerű énekes egészen éjfélig szórakoztatta a közönséget.

A közönség

Akik még a koncert után sem bírtak táncos lábukkal, ellátogathattak a Corvin Mátyás sétányra, ahol utcai buli várta a partiarcokat. Az idei városnapi ünnepségsorozat a vasárnapi második Szabadkai Félmaratonnal zárul.

Szabadka
koncert
ünnep

Most

16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.