Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Folyamatosan bővül Magyarkanizsa turisztikai kínálata

2019-09-17
13:14
2019-09-17
17:43
Forrás
Pannon RTV
Minden eddiginél átfogóbb marketing tevékenységgel készül a 2020-as idegenforgalmi szezonra Magyarkanizsa önkormányzata. Ennek érdekében kétnapos képzést tartottak a község turisztikai szereplőinek.

A képzés során a HelloKA projektbe nyernek betekintést a résztvevők, megismerhetik a különböző turizmusban használt marketingeszközöket.

Nagy Márton, munkatárs, Positive Adamsky Reklámügynökség, Budapest: „Azt tapasztaljuk, hogy az önkormányzat mellett maguk a turisztikai egységek is és maga a lakosság is abszolút nyitott, nyitott ajtókat kopogtatunk gyakorlatilag, ezért is tudott egy ilyen léptékű projekt összeállni.”

Magyarkanizsa község turisztikai kínálata folyamatosan bővül, a vízi turizmus, a falusi turizmus, a sport turizmus, a rendezvényturizmus és a kulturális turizmus terén is vannak már szolgáltatók - emelte ki Fejsztámar Róbert, polgármester.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Mindenhol nagyjából ugyanaz volt az igény és a probléma, hogy hogyan lehetne őket összefogni, hogyan lehetne őket egy közös turisztikai, illetve idegenforgalmi térképre felhelyezni, és hogyan lehetne Magyarkanizsa község összes kínálatát úgy megjeleníteni, hogy ők, mint egyenkénti szolgáltatók hasznot tudjanak termelni, hiszen ők ebből a területből élnek.”

A Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban zajló műhelymunkára a község mind a 13 településéről érkeztek résztvevők.

Magyarkanizsa
turizmusfejlesztés
marketing
kerekasztal
HelloKA
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.