Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Folyik az élelmiszercsomagok kiosztása Adán

2020-04-07
18:31
2020-04-07
20:31
Forrás
Pannon RTV
Április elején kezdték meg az élelmiszercsomagok kiosztását Ada Község területén.

A csomag alapvető élelmiszereket tartalmaz, mint pl. kristálycukrot, olajat, lisztet, rizst, száraztésztát, emellett különféle zöldségeket és narancsot. A segélycsomagokat hétköznaponként, a kijárási tilalom ideje alatt juttatják el a község összes háztartásába, azért, hogy a polgárok személyesen vehessék át őket. A tervek szerint a húsvéti ünnepek előtt szeretnék befejezni a csomagok átadását.

Bilicki Zoltán, polgármester, Ada: „Ada Község Önkormányzata a saját költségvetéséből, együttműködve a község területén található helyi közösségekkel, különített el bizonyos pénzeszközöket annak céljából, hogy minden háztartásnak támogatást, segítséget nyújtsunk ebben a krízises időszakban. A Covid vírus által okozott áldatlan helyzet nehézségekkel jár mindannyiunk számára, ezért is döntöttünk úgy, hogy minden háztartásunk számára biztosítunk egy élelmiszercsomagot.”

Ada
Bilicki Zoltán

Most

20:49, Frissítve: 21:25

Győzött, ezzel pedig már harmadik a TSC

A topolyai kék-fehéreknél mind a két gólgyáros, Lukić és Szilágyi is betalált, így Szabó Zoltán együttese 3:1-re nyert az újvidéki Proleter vendégeként.

Népszerű