Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Ürményi Frigyes

Folytatódnak a fejlesztések Zenta községben

2023.02.07
21:12
Forrás
Pannon RTV
Befejezéshez közeledik Zentán a csatornahálózat kiépítése. Egyre többen választják a helyi középiskolákat.

2023-ban is nagy erőkkel folytatódnak a fejlesztések Zenta község tekintetében. Már a tavalyi évben több a község területén lévő oktatási intézmény felújítása zajlott, valamint a gazdaságot élénkítő számos beruházások is megkezdődtek a településen. Az önkormányzat elkötelezett abban, hogy a folyamatos fejlődéssel, fejlesztéssel a lakosság életminőségén tudjon javítani, munkahelyeket teremtsen, így ezáltal élhetővé tegye a várost. Zenta a Tisza-mente egyik oktatási központja. A helyi középiskolákat és gimnáziumokat egyre több más vidékekről származó diák választja továbbtanulásának helyszínéül.

Zenta
fejlesztések
iskola
csatorna
csatornahálózat

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.