Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Folytatódott a fásítási akció Topolya Községben

2021.12.05
10:50
2021.12.05
11:00
Forrás
Vajdaság Ma
A tó keleti és nyugati partszakaszán, valamint a Topolya és Cserepes közötti útszakaszon fásítottak.

A topolyai Tó Környezetvédő és Sporthorgász Egyesület önkéntesei az önkormányzat által biztosított eszközökből 400 fűzfacsemetét, valamint több mint száz nyárfacsemetét ültettek el a tó keleti és nyugati partszakaszán. Emellett a Topolya és Cserepes közötti útszakaszon mintegy 2,3 kilométeres részen fásítottak a Zeleno Zvonce környezetvédő egyesület aktivistái és más önkéntesek.

Topolya
fásítás

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.