Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Forgalomkorlátozás Szabadka belvárosában

2019.07.12
12:52
2019.07.12
12:58
Forrás
Pannon RTV
Útjavítás, útbővítés és térmegfigyelő rendszer kiépítése várható.

Útjavítás miatt ideiglenes közúti jelzéseket helyeznek ki Szabadkán, a Makszim Gorkij utcában. Az illetékes városi titkárság jóváhagyásával ideiglenes közúti jelzésekre és a forgalom korlátozására lehet számítani. A Makszim Gorkij utcának a Radić fivérek utca sarkától a Gubecz Máté utca sarkáig terjedő szakaszán térmegfigyelő rendszert építenek ki, továbbá útjavítási és -bővítési munkálatokat is végeznek. Az első fázis kivitelezése 2019. július 15-én kezdődik és 2019. december 25-ig tart. Az ideiglenes közlekedési rend terve szerint a munkálatok minden szakaszában két forgalmi sáv le lesz zárva, és két sávon lehet majd közlekedni - áll a szabadkai önkormányzat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

forgalomkorlátozás
útjavítás
Szabadka
Maksim Gorkij utca

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.
16:14

Öten sérültek meg egy autóbalesetben

Öt személy sérült meg egy autóbalesetben Doljevac környékén ma délután. A Niš-Doljevac autópályán egy belgrádi rendszámtáblájú személygépkocsi ismeretlen okokból lerepült az útról és a védőkorlátba ütközött.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.