Ugrás a tartalomra
Az útkereszteződés
Pannon RTV

Forgalomkorlátozás Szabadka belvárosában

2019-07-12
12:52
2019-07-12
12:58
Forrás
Pannon RTV
Útjavítás, útbővítés és térmegfigyelő rendszer kiépítése várható.

Útjavítás miatt ideiglenes közúti jelzéseket helyeznek ki Szabadkán, a Makszim Gorkij utcában. Az illetékes városi titkárság jóváhagyásával ideiglenes közúti jelzésekre és a forgalom korlátozására lehet számítani. A Makszim Gorkij utcának a Radić fivérek utca sarkától a Gubecz Máté utca sarkáig terjedő szakaszán térmegfigyelő rendszert építenek ki, továbbá útjavítási és -bővítési munkálatokat is végeznek. Az első fázis kivitelezése 2019. július 15-én kezdődik és 2019. december 25-ig tart. Az ideiglenes közlekedési rend terve szerint a munkálatok minden szakaszában két forgalmi sáv le lesz zárva, és két sávon lehet majd közlekedni - áll a szabadkai önkormányzat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

forgalomkorlátozás
útjavítás
Szabadka
Maksim Gorkij utca

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.