Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Friss áru, nagy választék, kedvező árak - a helyi piacok előnyei

2021.03.09
21:10
2021.03.09
21:51
Forrás
Pannon RTV
Sorban nyílnak a bevásárlóközpontok a környékünkön. Egyszerűbb megoldásnak tűnik gyorsan beugrani, ha szükségünk van valamire, pedig piacon vásárolni sokkal nagyobb élmény lehet, arról nem is beszélve, hogy rengeteg előnye is van.
Pannon RTV

Amikor bemegyünk egy nagyobb szupermarketbe, általában senkivel sem beszélgetünk. Végigsétálunk a sorok között, kosárba tesszük, ami kell, köszönünk a pénztárosnak – ezzel a kommunikáció többnyire véget is ér. Egy piacon azért sokkal barátságosabb a hangulat, az eladók kedvesek, segítőkészek, az áru pedig friss.

Kedden, a reggeli órákban még csak elvétve lehetett találkozni árusokkal és vásárlókkal a szabadkai Tejpiacon, hétvégén nagyobb szokott lenni a zsongás. A vásárlóknak fontos, hogy olcsón vehessenek minőségi árut, közvetlenül a termelőtől.

Richter Lajos évtizedek óta a tejpiacon árul, őt itt már mindenki ismeri. Meg van elégedve forgalmával. Ettől függetlenül, szerinte a vírusnak érezhető hatása van a piacozók bevételére. Lajosnak fontos az, hogy minőséges árut adjon ki a kezei közül, a vásárlói pedig tudják, hogy milyen előnyökkel jár az, ha valaki hazait vásárol.

Az önkormányzat anyagi segítségével elkészült a tervdokumentáció a Tejpiac és a kisradanováci piac felújítására, készen állnak egy új befektetési ciklusra - nyilatkozta a Pannon RTV Közügyek című hírháttérműsorának Dejan Ljubisavljević, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója.

piac
Szabadka
tejpiac
friss
választék
bevásárlóközpont

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.