Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Friss koronavírus-adatok Szabadkáról

2020.12.06
08:53
Forrás
Szerbiai RTV
126 új koronavírus-fertőzöttet találtak Szabadkán egy nap alatt - a legfrissebb adatok szerint. Topolyán 13, Kishegyesen 6 új pozitív személyt vettek nyilvántartásba.

A Szabadkai Egészségház információi szerint ezen a héten naponta 280-300 embert vizsgáltak meg koronavírus-gyanúval, a rekord pedig 353 személy volt. Szombaton valamivel kevesebb, 216 páciens jelentkezett vizsgálatra. A tesztelteknek 50-55 százaléka pozitív.

A Szabadkai Közkórházban a ma reggeli adatok szerint 186 koronavírusos beteget kezelnek. Intenzív osztályon 19-en vannak, közülük 13-man szorulnak mesterséges lélegeztetésre.

Szabadka
koronavírus
járvány
Szabadkai Közkórház
Szabadkai Egészségházak
adatok

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.