Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Frissüljön fel a bácskossuthfalvi Rekiben!

2021.06.23
15:14
2021.06.23
17:05
Forrás
Pannon RTV
Tombol a nyár térségünkben. A bácskossuthfalvi Rekreációs Központ minden nap 10 és 19 óra között várja a csobbanni vágyókat.
Pannon RTV

Hétfőn megnyitotta kapuit a bácskossuthfalvi medence. Szerdán a dél körüli órákban már nagyon sok helyi ellátogatott ide, aki pedig még nem tette meg, az is megteheti, hiszen az előrejelzések szerint az elkövetkezendő napokban is marad a 30 fok feletti meleg térségünkben.

A Rekreációs Központ jelenleg 3 medencét működtet, egy úszó-, egy wellness-és egy gyerekmedencét. A helyi lakosok már nagyon várták a fürdő megnyitását.

Fehér Vilmos: "„tt lakom, 200 méterre a fürdőkomplexumtól. Amióta megnyílt ez a fürdő, még előtte volt az olimpiai méretű fürdő, azóta minden évben ide járok."

Palusek Magdolna: „Nem is magam miatt jövök, hanem az unokák végett, az idősebb már úszik, a kicsi pedig a jövő héten kezd az úszóiskolába járni, úgyhogy ebből kifolyólag szinte heti rendszerességgel többször is jövök."

Pannon RTV

Gáspár Kamilla barátnőivel látogatott el a fürdőbe.

„Én minden évben el szoktam jönni, legtöbbször a szomszéd lányokkal, de az összes barátom itt szokott legtöbbször lenni, akkor búvárkodunk, úszunk, játszunk, ugrálunk a vízbe."

A medence területén egy gyorskonyha is dolgozik, ahol ételt és hűs italt tudnak vásárolni a vendégek, a jövőben pedig egy nagyobb étterem megnyitását is tervezik. Emellett a nyár folyamán különböző programokkal várják a látogatókat.

Kucor Róbert, a  REKI Kft. igazgatója: „Július 10-ére van tervben, hogy jönnek dj-k, lesz itt egy buli, illetve a továbbiakban is az esti fürdőt szeretnénk szervezni, illetve az aqua-aerobik, amit szoktunk hétvégénként szervezni, ezek mind tervben vannak az idén is."

A Rekreációs Központba 5 éves korig ingyenes a belépés, a 15 évnél idősebb helyi gyerekek számára a belépő 100 dinár, a felnőttek számára pedig 150 dinár. A vidéki gyerekek 200 dinárért cserébe léphetnek be, a felnőtteknek pedig 300 dinárt kell fizetni a napijegyért.

REKI
medence
Bácskossuthfalva
fürdés
nyár

Most

12:47

Falunapot ünnepel Majdány

Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

Népszerű