Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Juhász Géza

Gazdag programmal jubilál idén a 30. Palicsi Szüreti napok

2019-09-12
12:15
2019-09-12
19:03
Forrás
Pannon RTV
Szombaton és vasárnap a Vigadó épületénél számos szürethez kapcsolódó kiállítás várja az érdeklődőket - jelentették be a mai sajtótájékoztatón.

A kétnapos rendezvény ünnepi megnyitójára szombaton délben lesz, majd a szüret szépének és a év borászának megválasztása mellett a szombati nap a zenei programoké. Vasárnap a főzőversenyek és számos gyermekprogram várja a hétvégén Palicsra látogatókat.

Szántó Róbert, turisztikai felelős, Palics Park kft.: „Kiemelném a gyermekműsort, amely vasárnap lesz 16 és 18 óra között. Itt a szabadkai tánccsoportok lépnek fel, továbbá lesz egy színházi előadás, Mi kel ki a tojásból címmel. Lesz gyermekműhely és lesznek szüreti gyermekjátékok is. Amit még említenék, hogy mindkét nap tamburazene fogja szórakoztatni a közönséget.”

szüreti napok
Palics

Most

22:57

Akvarell városképek

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban nyílt meg Kovács Flórián akvarellfestő első festménykiállítása. Flórián elsősorban fényképész és a fotói kiindulópontot jelentenek a festészetében is.
22:07, Frissítve: 22:53

Falusi turizmus Kisoroszon

Egyre népszerűbb a falusi turizmus. A csendes kis vidéki élet teljesen kikapcsolja az embert, emellett jobban megismerheti a helyiek szokásait és hagyományait.

Népszerű