Ugrás a tartalomra
Gazdasági Minisztérium

Gazdasági miniszter: Szabadka gyorsan lábra áll

2021.06.11
18:20
2021.07.24
09:31
Forrás
subotica.com
Szabadka gazdasága vitális, a járvány után képes lesz gyorsan lábra állni és fejlődni - mondta Anđelka Atanasković szerb gazdasági miniszter a városban tett látogatása során.

Körbejárta Szabadka jól működő vállalatait, és a tárca jövőbeni lehetséges támogatásairól adott tájékoztatást, egyúttal kiemelte, Szerbia nem tesz különbséget a hazai és külföldi cégek között, igyekszik mindenkinek megfelelő körülményeket biztosítani. Stevan Bakić polgármester hangsúlyozta, Szabadka jó kapcsolatot ápol minden gazdasági résztvevővel, a munkahelyteremtést pedig továbbra is kiemelt helyen kívánja kezelni.

Anđelka Atanašković
gazdaság
Szabadka

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.