Ugrás a tartalomra
Pixabay/12019/illusztráció

Gázfővezetékek építése érinti Magyarkanizsa község településeit

2019-09-08
10:04
2019-09-08
14:00
Forrás
Közlemény
Szeptember 9-étől 14-éig gázvezeték megépítéséhez szükséges kutatómunkát végeznek Magyarkanizsa területén.

A megállapított nyomvonal értelmében a gázvezeték Oromhegyes, Velebit, Magyarkanizsa, Martonos és Horgos kataszteri községet fogja átszelni. Magyarkanizsa önkormányzata értesíti a földtulajdonosokat, hogy a cég által okozott károkat a vonatkozó törvény értelmében méltányos módon megtérítik. Ennek mértékét a helyi önkormányzat által kijelölt szakértők véleményezése alapján határozzák meg. A vezeték egyébként része a bolgár határtól a magyar határig húzódó gázfővezetéknek.

Magyarkanizsa
gázvezeték
Oromhegyes
Velebit
Martonos
Horgos

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.