Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Gördülékenyebben folyhat a munka az adai Vöröskeresztnél

2020-07-15
10:27
Forrás
VajdaságMa
Új montázsraktárral gazdagodott az adai Vöröskereszt.

Ennek köszönhetően könnyebben tudják majd tárolni a Népkonyha-programra biztosított élelmiszereket. Egy olyan problémára találtak most megoldást, amely évek óta gondot jelentett - közölték. A raktárt Ada község önkormányzata biztosította számukra.

A közlemény idézi Bilicki Zoltánt, Ada község polgármesterét, aki miután átadta a raktár kulcsát a Vöröskereszt illetékesének, elmondta, hogy az önkormányzat az anyagi lehetőségei függvényében igyekszik támogatni a szociális szférát, majd hozzátette, ezen a területen a Vöröskereszt tekinthető az egyik legfőbb partnerüknek, ezért rendkívül fontosnak tartották, hogy ilyen módon is segítsék a munkájukat.

Ada
Vöröskereszt
montázsraktár
Bilicki Zoltán

Most

20:33, Frissítve: 22:01

Hamilton nyert, Grosjean rémes balesetet szenvedett

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amelynek rajtja után a francia Romain Grosjean ijesztő balesetet szenvedett, de kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket.
19:27, Frissítve: 19:57

A Partizan legyőzte a TSC-t

4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.