Ugrás a tartalomra
kanjiza.rs

Gyermekülésekre pályázhatnak magyarkanizsai lakosok

2021.06.04
12:04
2021.06.04
16:52
Forrás
Pannon RTV
Biztonsági gyermekülésekre lehet pályázni a magyarkanizsai önkormányzatnál.

A községbeli kisgyermekes családok jelentkezhetnek a pályázatra és összesen 110 darab gyerekülés áll rendelkezésre. A magyarkanizsai önkormányzat a saját költségvetéséből biztosítja a gyerekülések megvásárlásához szükséges összeget. Túljelentkezés esetén az elsőbbséget élvező gyerekeket illeti a támogatás. Bővebb információ a pályázattal kapcsolatban ezen a linken érhető el: http://www.kanjiza.rs/ujlap/site/index.html?id=2467

Bajtai Balázs, Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Felügyelőségi főosztályának vezetője: „Ez a gyermekülés kiosztás később valósul meg, amikor a Közlekedésbiztonsági Ügynökség szakemberei fognak egy előadást tartani a helyes használatról és beszerelésről. Az egyik feltétele annak, hogy a gyerekek megkapják ezeket az üléseket, hogy a szülőnek részt kell vennie ezen az oktatáson. A feltétele a részvételnek, hogy a gyermek 2019. október 1. és 2020. december 31. között született. Az egyik szülőnek a lakhelye Magyarkanizsa község területén kell, hogy legyen, valamint az egyik szülő birtokában kell lennie személygépkocsinak.”

Bajtai Balázs
gyerekülés
gyermekülés

Most

20:37

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű