Ugrás a tartalomra
Szabadka
Pannon RTV

Hagyományőrző Napok Szabadkán

2017-08-30
12:56
2017-10-04
12:29
Ismét megszervezik a Hagyományőrző Napokat Szabadkán. Sajtótájékoztatón ismertették az idei programot a szervezők. A rendezvény szeptember 3-tól 9-ig tart majd.

A rendezvényen sokszínű program várja az érdeklődőket Szabadka főterén. Tode Nikoletić, a rendezvény szakmai tanácsadója részletesen kitért a különböző eseményekre. A fesztivál futballtornával kezdődik, 5-én ünnepélyes megnyitót tartanak, kedden képkiállítás is lesz, szerdán egy jótékonysági rendezvény keretében lehetőség lesz véradásra, sőt konferenciát is szerveznek, amelynek fő témája a népességpolitika lesz. Egész héten lesznek koncertek is. Saša Gravorac, az Észak-bácskai Szerb Egyesületek Szövetségének elnöke elmondta, mi a legfontosabb üzenete az idei eseménynek.

„Az idei évben a Hagyományőrző Napokkal egy olyan üzenetet szeretnénk közvetíteni, ami a toleranciáról és az emberi összefogásról szól. Ezért azt tervezzük, hogy a programjainkon keresztül bemutathatjuk minden értékünket és a kultúránkat, amely a mi Szabadkánkat jellemzi.”

Hagyományőrző Napok
Szabadka
Saša Gravorac

Most

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.