Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hagyományőrző Napok Szabadkán

2019-09-06
12:42
2019-09-06
13:08
Forrás
Pannon RTV
Ma délután 6 órától a város főterén a folklórcsoportoké a főszerep, később pedig a Koktel Bend szórakoztatja majd a közönséget.

Egész héten át tartanak Szabadkán a Hagyományőrző Napok. Szombaton ugyancsak a hagyományápoló tánccsoportok kezdik a programot Szabadka főterén, majd Željko Šašić és Ivana Stanić koncertje következik. Vasárnap kispályás labdarúgótornával és esti koncerttel zárulnak a hatodik alkalommal megszervezett Hagyományőrző Napok Szabadkán.

Szabadka
Hagyományőrző Napok

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.