Ugrás a tartalomra
Magyar Szó/Molnár Edvárd

Hamarosan bővülhet az ivóvízhálózat Királyhalmon

2022.03.19
13:02
2022.03.19
16:27
Forrás
Pannon RTV
A helyi vízgyárban kicserélték az arzén tisztítására szolgáló töltetet.
Magyar Szó/Molnár Edvárd

Az előzőt 2015-ben helyezték üzembe, amely az évek során elhasználódott, így szükség volt a cserére - mondta Kern Imre, a királyhalmi vízgyár látogatásán. Szabadka alpolgármestere hozzátette, a jövőben bővülhet az ivóvízhálózat is a településen, a tervek az év végére befejeződhetnek.

Jövőre pedig már pályázni tudnak hazai és külföldi forrásokra, hogy elkezdődhessen azok megvalósítása. A beruházás értéke tízmillió dinár.

Királyhalom
ivóvízhálózat
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.