Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Hamarosan felszámolják a sáros utcákat Törökbecsén

2022.03.02
20:31
Forrás
Pannon RTV
A közművesítési munkálatokhoz szükséges pénzösszeget az önkormányzat biztosítja.

Míg tavaly Törökbecsén új burkolatot kapott a II. Krajina 217, valamint az Aracs utca négyszáztíz méteres szakasza, a munkálatokat idén három utcában folytatják. Ez azt jelenti, hogy a beruházások a Nagybecskerek felé vezető vasúti sín közvetlen közelében húzódó Dózsa György, az ún. Újfalu részben található Toza Marković, valamint a Jagity utca megmaradt szakaszát érintik. Az akciót, a tervek szerint, legkésőbb év végéig fejezik be, aminek köszönhetően a törökbecseieknek nem kell többé sáros úton járniuk.

Pannon RTV/Zséli Ágnes

A közművesítési újításokra idén a község évi költségvetéséből 83.5 millió dinárt irányoztak elő. Ebből bizonyos keretösszeget utak karbantartására költenek majd.

Törökbecse
aszfaltozás
sáros utca

Most

14:36, Frissítve: 16:41

High-Tech Suli Óbecsén

Korszerű digitális tantermet avattak fel az óbecsei Petőfi Sándor Általános Iskolában. Az intézmény a magyarországi Mészáros Csoport által létrehozott High-Tech Suli program pályázatán 30 millió forintos támogatást nyert.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.