Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Hamarosan lehet korcsolyázni Szabadkán

2021.12.04
13:29
2021.12.04
17:08
Forrás
Pannon RTV
A műjégpályán a járványügyi előírásokat figyelembe véve összesen 100 ember tartózkodhat, míg a zárt terekben 10-en lehetnek egyszerre.

Jövő héten indul a korcsolyaszezon a szabadkai műjégpályán. A jegy ára 200 dinárba kerül, a gyermekek 5 éves korig ingyenesen léphetnek jégre. Lehetőség van még korcsolyabérlésre is, ami 200 dinárba kerül, a korcsolya éleket pedig 100 dinárért tudják megélesíteni a műjégpálya munkatársai.

Dimitrioski Tamara, igazgató, Stadion Kommunális Közvállalat, Szabadka: „December nyolcadikán, szerdán hivatalosan is megnyitja kapuit a jégsportok kedvelői előtt a városi korcsolyapálya. Az előkészületek folyamatban vannak, november hónapban a közvállalat minden szükséges technikai előkészületet elvégzett, lefektettük a gumiszőnyeget, befestettük a korlátot, a zárt helyiségekben elvégeztük a higiéniai festést, a kompresszorokat szervizeltük és november elején elkezdtük a jégnek a gyártását.”

Szabadka
műjégpálya
korcsolya

Most

16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.