Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Hamarosan lehet korcsolyázni Szabadkán

2021.12.04
13:29
2021.12.04
17:08
Forrás
Pannon RTV
A műjégpályán a járványügyi előírásokat figyelembe véve összesen 100 ember tartózkodhat, míg a zárt terekben 10-en lehetnek egyszerre.

Jövő héten indul a korcsolyaszezon a szabadkai műjégpályán. A jegy ára 200 dinárba kerül, a gyermekek 5 éves korig ingyenesen léphetnek jégre. Lehetőség van még korcsolyabérlésre is, ami 200 dinárba kerül, a korcsolya éleket pedig 100 dinárért tudják megélesíteni a műjégpálya munkatársai.

Dimitrioski Tamara, igazgató, Stadion Kommunális Közvállalat, Szabadka: „December nyolcadikán, szerdán hivatalosan is megnyitja kapuit a jégsportok kedvelői előtt a városi korcsolyapálya. Az előkészületek folyamatban vannak, november hónapban a közvállalat minden szükséges technikai előkészületet elvégzett, lefektettük a gumiszőnyeget, befestettük a korlátot, a zárt helyiségekben elvégeztük a higiéniai festést, a kompresszorokat szervizeltük és november elején elkezdtük a jégnek a gyártását.”

Szabadka
műjégpálya
korcsolya

Most

11:41, Frissítve: 12:03

Javult Salman Rushdie állapota

Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről, már beszélni is tud, állapota javult. Az írót egy New York-i rendezvényen késelték meg pénteken.
09:47, Frissítve: 12:09

Túlnyomóan borús idő várható

Szerbiában ma túlnyomóan borús idő várható, helyenként esővel, helyi záporral, zivatarral. Az ország északi részében napközben megáll az eső, de a déli vidékeken időnként egészen estig lesz csapadék.

Népszerű