Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Hamarosan megnyitja kapuit a szabadkai sétaerdei nyitott medence

2023.06.02
11:52
Forrás
Pannon RTV
A Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója, Dimitrioski Tamara megkeresésünkre elmondta, az előzetes tervek szerint június 16-tól nyílik meg a fürdő.

Amennyiben azonban az időjárás megengedi, nem zárják ki annak lehetőségét, hogy korábban megnyitják a sétaerdei medencét a lakosok előtt. A sportolók egyébként már péntek óta használják. A belépőjegy ára felnőtteknek 250, gyerekeknek 5-10 éves korig 150, továbbá a nyugdíjasoknak is 150 dinár lesz. 

sétaerdei medence
Dimitrioski Tamara

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.