Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Háromszorosára növelték a pancsovai állatmérgezés nyomravezetői díját

2019-08-08
11:47
2019-08-08
12:26
Forrás
013.rs, Vajdaság MA
Immár 300 ezer dinár jutalmat kínálnak annak, aki segít kézre keríteni a pancsovai állatmérgezés okozóit.

A nyomravezetői díjat Željko Stojčić tette közzé az interneten megjelentetett nyilatkozatában. A városi közigazgatás épülete előtt tartott vasárnapi tüntetés egyik szervezője szerint fel kell fedni a kilétét azoknak, akik közterületeken kihelyezett mérgezett táplálékkal pusztítják a kutyákat és a macskákat a városban, ezzel ugyanis bűncselekményt követnek el. A bejelentésekkel a rendőrség munkáját segítik az aggódó polgárok.

A múlt héten 100 ezer dináros nyomravezetői díjat ajánlottak fel, de a mérgezés folytatódott.

állat
tetem
Pancsova
mérgezés
nyomravezetői díj

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.
08:30

Ma ülésezik az MNT

Ma 10 órától ülésezik a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az ülésen vélhetően 55 napirendi pontot vitatnak meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.