Ugrás a tartalomra
hellokanzija.rs

Hello Kanizsa!

2021.08.31
12:58
2021.08.31
16:14
Forrás
Pannon RTV
Nagy hangsúlyt fektetett az idegenforgalom fejlesztésére és annak reklámozására az elmúlt időszakban a magyarkanizsai önkormányzat - hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Hello Kanizsa mobiltelefonos applikációt mutatták be az illetékesek.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból. Nemcsak a turistáknak nyújt nagy segítséget, hanem a Tisza-parti település lakosainak is - mondta Újvári Zsombor a magyarkanizsai Községi Tanács idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja.

Újvári Zsombor, idegenforgalom és tájékoztatással megbízott tanácstag, Magyarkanizsa: „A program két nyelven funkcionál, szerbül és magyarul .Többfajta lehetőség van, fényképeket lehet megtekinteni magáról a létesítményekről, szolgáltatókról. Ez mellett felkínálja a legrövidebb útvonalat, hogy el lehessen jutni az adott lokációra akár gyalogosan, akár személyautóval. Lehet értékelni a szolgáltatást és ezek mellett még a szolgáltatók, intézmények hivatalos honlapjára is rá lehet kattintani.”

Magyarkanizsa
turizmus
idegenforgalom
Hello Kanizsa

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.