Ugrás a tartalomra
hellokanzija.rs

Hello Kanizsa!

2021.08.31
12:58
2021.08.31
16:14
Forrás
Pannon RTV
Nagy hangsúlyt fektetett az idegenforgalom fejlesztésére és annak reklámozására az elmúlt időszakban a magyarkanizsai önkormányzat - hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Hello Kanizsa mobiltelefonos applikációt mutatták be az illetékesek.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból. Nemcsak a turistáknak nyújt nagy segítséget, hanem a Tisza-parti település lakosainak is - mondta Újvári Zsombor a magyarkanizsai Községi Tanács idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja.

Újvári Zsombor, idegenforgalom és tájékoztatással megbízott tanácstag, Magyarkanizsa: „A program két nyelven funkcionál, szerbül és magyarul .Többfajta lehetőség van, fényképeket lehet megtekinteni magáról a létesítményekről, szolgáltatókról. Ez mellett felkínálja a legrövidebb útvonalat, hogy el lehessen jutni az adott lokációra akár gyalogosan, akár személyautóval. Lehet értékelni a szolgáltatást és ezek mellett még a szolgáltatók, intézmények hivatalos honlapjára is rá lehet kattintani.”

Magyarkanizsa
turizmus
idegenforgalom
Hello Kanizsa

Most

17:08

Vajdasági szavalók Bécsben

Verőfény néven 25. alkalommal szervezett zenés-verses vetélkedőt az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetsége Bécsben, a Collegium Hungaricumban.

Népszerű