Ugrás a tartalomra

A hétvégén gasztronómiai fesztivál Óbecsén

2022.09.29
15:33
2022.09.29
16:18
Forrás
Pannon RTV
A programok szombaton kezdődnek.

A hétvégén immár ötödik alkalommal szervezik meg Óbecsén a Gastro Fest nevű gasztronómiai rendezvényt, de az idén első alkalommal lesz kétnapos a fesztivál. A programok ezúttal már szombaton elkezdődnek az Erdőtelepítők parkjában, ahol két órától halászlé-főzőversennyel, különféle ételekkel, egy szerényebb termelői piaccal és 16 órától éjfélig koncertekkel várják a látogatókat. Vasárnap 10 órakor kezdődnek a programok.

Jovanović Dániel, szervező, Gastro Fest, Óbecse: „Több mint 50 kiállító fogja kínálni a portékáját. Délben indul a vasárnapi ebéd programunk, ahol várjuk a családokat, hogy közösen töltsük itt el a vasárnapi ebédet – ezzel a háziasszonyoknak szeretnénk kicsit kedveskedni, hogy vasárnap ne kelljen bajlódniuk az ebéddel, hanem mi főzünk helyettük ezen a vasárnapon. Lesznek nappali koncertjeink, a Beus és a Fokos zenekar. Kiemelném a Mosolytenger programunkat, ami egy mini gyerekfesztivál a fesztiválon belül bábszínházzal, gyerekkoncertekkel, interaktív játszóházakkal és minden más programmal.”

Jovanović Dániel

Most

14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.