Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hétvégén gasztronómiai fesztivál Óbecsén

2022.09.29
15:33
2022.09.29
16:18
Forrás
Pannon RTV
A programok szombaton kezdődnek.

A hétvégén immár ötödik alkalommal szervezik meg Óbecsén a Gastro Fest nevű gasztronómiai rendezvényt, de az idén első alkalommal lesz kétnapos a fesztivál. A programok ezúttal már szombaton elkezdődnek az Erdőtelepítők parkjában, ahol két órától halászlé-főzőversennyel, különféle ételekkel, egy szerényebb termelői piaccal és 16 órától éjfélig koncertekkel várják a látogatókat. Vasárnap 10 órakor kezdődnek a programok.

Jovanović Dániel, szervező, Gastro Fest, Óbecse: „Több mint 50 kiállító fogja kínálni a portékáját. Délben indul a vasárnapi ebéd programunk, ahol várjuk a családokat, hogy közösen töltsük itt el a vasárnapi ebédet – ezzel a háziasszonyoknak szeretnénk kicsit kedveskedni, hogy vasárnap ne kelljen bajlódniuk az ebéddel, hanem mi főzünk helyettük ezen a vasárnapon. Lesznek nappali koncertjeink, a Beus és a Fokos zenekar. Kiemelném a Mosolytenger programunkat, ami egy mini gyerekfesztivál a fesztiválon belül bábszínházzal, gyerekkoncertekkel, interaktív játszóházakkal és minden más programmal.”

Óbecse
Jovanović Dániel

Most

15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.