Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hétvégén gasztronómiai fesztivál Óbecsén

2022.09.29
15:33
2022.09.29
16:18
Forrás
Pannon RTV
A programok szombaton kezdődnek.

A hétvégén immár ötödik alkalommal szervezik meg Óbecsén a Gastro Fest nevű gasztronómiai rendezvényt, de az idén első alkalommal lesz kétnapos a fesztivál. A programok ezúttal már szombaton elkezdődnek az Erdőtelepítők parkjában, ahol két órától halászlé-főzőversennyel, különféle ételekkel, egy szerényebb termelői piaccal és 16 órától éjfélig koncertekkel várják a látogatókat. Vasárnap 10 órakor kezdődnek a programok.

Pannon RTV

Jovanović Dániel, szervező, Gastro Fest, Óbecse: „Több mint 50 kiállító fogja kínálni a portékáját. Délben indul a vasárnapi ebéd programunk, ahol várjuk a családokat, hogy közösen töltsük itt el a vasárnapi ebédet – ezzel a háziasszonyoknak szeretnénk kicsit kedveskedni, hogy vasárnap ne kelljen bajlódniuk az ebéddel, hanem mi főzünk helyettük ezen a vasárnapon. Lesznek nappali koncertjeink, a Beus és a Fokos zenekar. Kiemelném a Mosolytenger programunkat, ami egy mini gyerekfesztivál a fesztiválon belül bábszínházzal, gyerekkoncertekkel, interaktív játszóházakkal és minden más programmal.”

Óbecse
Jovanović Dániel

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.