Ugrás a tartalomra
Illusztráció/Pixabay

Hibáztak Törökbecsén a vagyonadóval kapcsolatban

2019.06.01
10:21
Forrás
Dnevnik
Szarvashibát követtek el Törökbecsén a vagyonadóval kapcsolatban. A postázott végzéseken szereplő összeg ugyanis sokkal magasabb, mint amennyinek lennie kellett volna.

Egyes esetekben háromszor nagyobb vagyonadót tüntettek fel, mint a tavalyi végzéseken - pedig az összeg idén is változatlan. A lakossági felháborodást követően a polgármester, Saša Maksimović úgy döntött, kivizsgáltatja az ügyet, ellenőrizteti a helyi közigazgatási adóhivatal munkáját, az eddig kiadott végzéseket pedig megsemmisíti. Azoknak, akik a megnövelt vagyonadót már befizették, nem veszik el a pénzük - átcsoportosítják a következő adóévre, vagy kérésre visszafizetik - nyugtatta meg a lakosokat a polgármester, majd hozzátette, a felelős személyeknek felmondanak, amennyiben kiderül, hogy a tettük politikailag befolyásolt volt vagy a hibát szándékosan követték el.

Törökbecse
vagyonadó

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű