Ugrás a tartalomra

Hogyan lett szabad királyi város, illetve hol tart most Szabadka?

2017.09.02
13:25
2017.10.04
12:30
Hogyan lett szabad királyi város, illetve hol tart most Szabadka? – erről beszélt a városnap alkalmából Szabó Zsombor nyugdíjas egyetemi előadó a Klein Houseban a Magyar Mozgalom pénteki rendezvényén.

Ma az észak-bácskai település stagnál és bizonyos területeken vissza is fejlődött – nyilatkozta a Pannon RTV-nek Szabó Zsombor hozzátéve, mivel Szabadka egy kikerülhetetlen közlekedési csomópont a jövője valamiféleképpen biztosítva van.

Szabó Zsombor
Magyar Mozgalom
Szabadka

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.