Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

I. Péter szerb királyra és az első világháború végén kötött fegyverszünetre emlékeztek Velebiten

2019-11-11
13:15
2019-11-11
16:12
Forrás
Pannon RTV
A 101 éves évfordulón rendezett alkalmi műsoron beszédet mondott Magyarkanizsa Községi Képviselő-testületének elnöke, Miloš Kravić.

Többek között az észak-bánáti körzet, az önkormányzat, a helyi közösség illetékesei, valamint a Szerb Haladó Párt képviselői helyezték el a koszorúkat az I. Petar Karađorđević király domborműnél.
„Velebit falvát 1921-ben telepítették be és már 98 éve, hogy erre a területre érkeztünk és tényleg nagy köszönet I. Péter királynak, hogy bennünket, likaiakat onnan ide telepítette és most együtt élünk a mi magyar szomszédainkkal, létrehozva, megteremtve egy minőségi és jó életet mindannyiunknak, akik ezen a területen élnek.”

első világháború
megemlékezés
koszorúzás
Petar király

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.