Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Indulhat az érdemi munka Magyarkanizsa községben

2020-08-25
13:23
2020-08-25
17:49
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa községben is megalakult az új összetételű képviselő-testület és a Községi Tanács. Magyarkanizsa polgármestere továbbra is Fejsztámer Róbert marad, aki a terveket ismertette.

A 29 tagú testületben 20 mandátumot a Vajdasági Magyar Szövetség tudhat magáénak, 5 képviselőt delegált a Szerb Haladó Párt, a megmaradt négy helyen pedig a kisebb pártok és polgári csoportok osztoznak.

A Községi Képviselő-testület döntése szerint Magyarkanizsa polgármestere továbbra is Fejsztámer Róbert marad.

A polgármester kiemelte, továbbra is koalíciós partnerségben fogják irányítani az önkormányzatot és folytatják az eddig megkezdett munkát a község területén, azaz az infrastruktúra, az idegenforgalom és az intézmények további fejlesztését.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: „Ha csak az útinfrastruktúránál tartunk, vagy kezdünk pontosabban, akkor már szó volt a kerülőútról, ami összeköti majd a törökkanizsai hidat a zentai úttal. Szó volt a martonosi és adorjáni bekötőutak teljes felújításáról. A Csantavér-Orom közötti út kiépítéséről, a Ludas és Kispiac közötti út szélesítéséről és javításáról, nagyon sokan használják. Hogy ha továbbugrunk eggyel, az intézményeink felújításánál szó volt arról, hogy végre a martonosi általános iskola is sorra kerül, ez egy hatalmas nagy beruházás.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert
polgármester
kkt

Most

11:03, Frissítve: 11:20

Világ: Egy nap alatt 340 ezer új fertőzött

A világon már 40 657 074 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 123 112, a gyógyultaké pedig 30 360 273 a worldometers kedd reggeli adatai szerint.
09:46, Frissítve: 09:54

Véradási akció az MTTK-án

Szerbia-szerte jelentősen csökkent a kórházak vértartaléka az utóbbi hónapokban. Ezért is van kiemelten jelentős szerepe minden egyes véradási akciónak.

Népszerű