Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ingatlanok köztulajdonba vételéről döntött a magyarkanizsai KKT

2022.05.26
14:11
2022.05.26
16:43
Forrás
Pannon RTV
A mai ülésen 12 napirendi pontot vitattak meg és fogadtak el.
Pannon RTV

Ingatlanok köztulajdonba vételéről is döntöttek a magyarkanizsai községi képviselő-testület ülésen. Oromon egy meglévő út kapcsán, Magyarkanizsán pedig parkoló kialakítása céljából, valamint a szennyvíztisztító területének bővítése miatt is került sor az ingatlanok köztulajdonba vételére. Emellett egy horgosi kataszteri községben található telekről is döntöttek, ami átadásra kerül a Szerb Köztársaság javára, a határátkelő bővítésének céljából.

Pannon RTV

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai frakcióvezető, VMSZ: „Elfogadtuk a Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat 2022-es évi programjának módosítását és a Regionális Kreatív műhely alapszabályát is módosítottuk. Rendeletet fogadtunk el a községi egészségügyi tanács létrehozásáról, melynek elnöke dr. Nagy Izabella lesz. Sikeres munkát kívánok nekik! Ezen kívül határozatot hoztunk még a József Attila könyvtár igazgatójának kinevezésére irányuló pályázat kiírásáról is.”

Magyarkanizsa
KKT
Pletikoszity Tibor

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.