Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Irán és Szabadka - közös pont a sport

2021.12.03
18:15
2021.12.03
18:21
Forrás
Pannon RTV
A sportban találta meg a közös pontot Rashid Hassan Pour Bei iráni nagykövet és Stevan Bakić polgármester, hiszen Irán világhírű a birkózásban és Szabadka is otthont ad az egyik legeredményesebb és legjobb szerbiai birkózó csapatnak, a Spartacusnak.
Pannon RTV

Az iráni nagykövetet péntek délután fogadta Szabadka város polgármestere és dr. Pásztor Bálint Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke. A látogatás célja a két ország közötti kapcsolatok fejlesztése és erősítése, főként a kultúra, turizmus és a mezőgazdaság területén.

Szabadka
Irán
nagykövet
Stevan Bakić
Dr. Pásztor Bálint

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.