Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Ismét le lehet adni az elektronikai hulladékot Magyarkanizsa községben

2023.05.31
12:48
2023.05.31
16:28
Forrás
Pannon RTV
Elektronikai hulladékgyűjtő akciót szervez Magyarkanizsa Község júniusban.

A megmozdulást tavaly szervezték meg először és a nagy sikerre való tekintettel a szervezők idén júniusban is lehetőséget biztosítanak arra, hogy a háztartások leadhassák a veszélyes hulladékot. Az illetékesek arra kérik a helyieket, hogy használják ki a lehetőséget, ugyanis Magyarkanizsa Község szeretne részt venni az Öko Község programban és országszinten a legsikeresebben teljesíteni azt.

Tomin Zoran, a Községi Tanács környezetvédelemmel megbízott tanácstagja, Magyarkanizsa: „Az akció Horgoson, június 8-án indul reggel 9-től 12 óráig, és 9-én folytatódik Oromon a Helyi Közösségben 8 és 10 óra között, valamint Tóthfaluban a Helyi Közösség előtt 10 órától délig. Június 15-én Velebit Helyi Közösségben fogjuk gyűjteni reggel 8 órától 10 óráig, és ugyanazon napon Adorján Helyi Közösségben 10-től délig. 16-án Oromhegyesen tartjuk reggel 9 órától délig, majd folytatódik június 22-én Kispiac Helyi Közösségben 9 és 12 óra között, majd június 23-án Martonoson ugyanebben az időben, és Magyarkanizsán ér véget június 30-án az új buszállomásnál.”

Magyarkanizsa
elektronikai hulladék

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.