Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Ismét zavartalan a gázellátás Palicson és Radanovácon

2021.11.11
13:44
Forrás
Közlemény
Az ellátást ma reggel függesztették fel, és a korábban jelzett éjfél helyett már 13 órára végeztek a szükséges munkálatokkal – jelenti a Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat.

Ismét zavartalan a gázellátás Palicson és Radanovácon. Az ideiglenes leállásra a Szabadka–Horgos vasútvonal felújítása és korszerűsítése végett kihelyezett gázvezetékek hálózatra való csatlakoztatása miatt volt szükség. Az ellátást ma reggel függesztették fel, és a korábban jelzett éjfél helyett már 13 órára végeztek a szükséges munkálatokkal. A közvállalatból arra kérik a felhasználókat, hogy amennyiben továbbra is gondokat tapasztalnak a gázellátással kapcsolatban, vagy segítségre van szükségük a regulátor elindításában, hívják az alábbi számok egyikét: 024/641-211, 064/114-28-96, illetve 0800/100-202.

Szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:16, Frissítve: 21:28

Ezüstérmes a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a magyar rendezésű vizes világbajnokságon, miután óriási csatában, 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes, az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államok csapatától a döntőben.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.